Over Ons

REIJNGOUD engineering uit Heerhugowaard, Noord-Holland, is een familiebedrijf dat zich al 30 jaar richt op het bieden van uitgebreide en hoogwaardige diensten voor de farmaceutische, voedings- en verpakkingsindustrie.

Ons ervaren en toegewijde team werkt nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden op het gebied van technische consultancy, turnkey projecten, machine safety assessment en GxP ondersteuning.

foto kalender

Engineering met een missie en een visie

Onze missie is om de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie van processen en producten binnen de farmaceutische, voedings- en verpakkingsindustrie te waarborgen.

Wij streven ernaar om onze klanten te helpen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, terwijl we hun processen optimaliseren en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Binnen de farmaceutische, voedings- en verpakkingsindustrie streven wij ernaar om een betrouwbare en toonaangevende partner te zijn in de farmaceutische, voedings- en verpakkingsindustrie.

Wij willen een positieve impact maken op deze sectoren door innovatieve en duurzame oplossingen te bieden en door het bevorderen van kennisuitwisseling en samenwerking.

Team REIJNGOUD

Ons multidisciplinaire team bestaat uit ervaren en professionals met een achtergrond in engineering,  verpakkingsontwerp en veiligheid. Onze specialisten beschikken over de kennis en expertise om u te ondersteunen bij uiteenlopende projecten en uitdagingen.

Innovatie en duurzaamheid zijn kernwaarden bij REIJNGOUD engineering. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en methoden om processen en producten te verbeteren, en we streven ernaar om onze klanten te helpen bij het implementeren van duurzame oplossingen die bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Wij geloven in het belang van samenwerking en partnerschap om succes te behalen. REIJNGOUD engineering werkt samen met diverse industriële partners en onderhoudt sterke relaties met toonaangevende bedrijven en organisaties in de farmaceutische, voedings- en verpakkingsindustrie.

Wij garanderen kwaliteit met onze kennis en resultaat door onze betrokkenheid.

Bij REIJNGOUD engineering gaan we net wat verder dan menig ander bedrijf in de markt. Wij bieden professioneel advies en ondersteuning op maat, en staan altijd klaar om samen met onze klanten oplossingen te vinden voor hun uitdagingen.

en …. op verzoek toveren wij ook!