Werken bij

Bij REIJNGOUD engineering geloven we in de kracht van innovatie, technische expertise en vooral in de mensen die deze kwaliteiten belichamen. Als jij gepassioneerd bent over techniek en engineering en een verschil wilt maken in de wereld van morgen, dan is Reijngoud Engineering de plek voor jou.

We bieden niet alleen uitdagende projecten en state-of-the-art technologieën, maar ook een werkomgeving waar samenwerking, groei en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Ons team van experts en professionals zet zich elke dag in om grensverleggende oplossingen te creëren voor onze klanten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en ontdek wat Reijngoud Engineering voor jou kan betekenen. We kijken uit naar een kennismaking!

Wat kun je verwachten bij ons?

Uitdagende Projecten
Werk aan projecten die daadwerkelijk impact hebben en bijdragen aan technische vooruitgang.

Persoonlijke Groei
We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en coaching.

Een Inspirerend Team
Samenwerken met ervaren professionals die jou kunnen begeleiden en inspireren.

Innovatieve Cultuur
We moedigen creativiteit en nieuwe ideeën aan, omdat we geloven dat innovatie begint bij onze mensen.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures openstaan

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven Junior Engineers om ons groeiende team te versterken. In deze rol werk je nauw samen met multidisciplinaire teams en speel je een cruciale rol in het waarborgen van technische specificaties, het beheersen van risico's, en het behalen van projectdoelstellingen. Je krijgt de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan baanbrekende innovaties binnen de farmaceutische verpakkingsindustrie.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Engineers om ons groeiende team te versterken. In deze rol werk je samen met multidisciplinaire teams en zorg je ervoor dat technische specificaties worden nageleefd, risico's worden beheerd en doelstellingen worden behaald. Met deze rol draag je bij aan enorme innovatie binnen de farmaceutische verpakkingsindustrie.
Wil jij deel uitmaken van een jong, dynamisch en ervaren team van engineers die werken aan baanbrekende projecten binnen de farmaceutische verpakkingsindustrie en ben je bezig met een MBO4 of HBO (Technische) Studie? Zoek dan niet verder! Bij REIJNGOUD engineering vind je een stimulerende en leerzame stage omgeving waarbij je de mogelijkheid krijgt om samen te werken met ervaren experts. Onze persoonlijke begeleiding en coaching zullen je helpen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
Als Kwalificatie Engineer speel je een cruciale rol in het verzekeren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en systemen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van testplannen, het analyseren van testresultaten en het coördineren van kwalificatieprocessen. Je werkt nauw samen met ons team van ingenieurs om ervoor te zorgen dat onze projecten voldoen aan de hoogste normen en specificaties.
Als E&I Engineer bij REIJNGOUD-engineering ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen en implementeren van elektrotechnische en instrumentatieprojecten. Je zult samenwerken met multidisciplinaire teams om innovatieve oplossingen te bieden voor onze klanten. Deze rol biedt uitdagingen, groeimogelijkheden en een kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen.

Wij garanderen kwaliteit met onze kennis en resultaat door onze betrokkenheid.

Bij REIJNGOUD engineering gaan we net wat verder dan menig ander bedrijf in de markt. Wij bieden professioneel advies en ondersteuning op maat, en staan altijd klaar om samen met onze klanten oplossingen te vinden voor hun uitdagingen.

en …. op verzoek toveren wij ook!