Werken bij

Bij REIJNGOUD engineering geloven we in de kracht van innovatie, technische expertise en vooral in de mensen die deze kwaliteiten belichamen. Als jij gepassioneerd bent over techniek en engineering en een verschil wilt maken in de wereld van morgen, dan is Reijngoud Engineering de plek voor jou.

We bieden niet alleen uitdagende projecten en state-of-the-art technologieën, maar ook een werkomgeving waar samenwerking, groei en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Ons team van experts en professionals zet zich elke dag in om grensverleggende oplossingen te creëren voor onze klanten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en ontdek wat Reijngoud Engineering voor jou kan betekenen. We kijken uit naar een kennismaking!

Wat kun je verwachten bij ons?

Uitdagende Projecten
Werk aan projecten die daadwerkelijk impact hebben en bijdragen aan technische vooruitgang.

Persoonlijke Groei
We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en coaching.

Een Inspirerend Team
Samenwerken met ervaren professionals die jou kunnen begeleiden en inspireren.

Innovatieve Cultuur
We moedigen creativiteit en nieuwe ideeën aan, omdat we geloven dat innovatie begint bij onze mensen.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures openstaan

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Werktuigbouwer om ons groeiende team te versterken. In deze rol zul je projectmatig werken aan uitdagende opdrachten binnen de farmaceutische industrie.

Wij garanderen kwaliteit
met onze kennis en resultaat door onze betrokkenheid.

Bij REIJNGOUD engineering gaan we net wat verder dan menig ander bedrijf in de markt. Wij bieden professioneel advies en ondersteuning op maat, en staan altijd klaar om samen met onze klanten oplossingen te vinden voor hun uitdagingen.

en …. op verzoek toveren wij ook!